Ainalaina (Ainalaina.fi)

Ainalaina on luotontarjoaja, joka tarjoaa käytännössä katsoen kulutusluottoa. Summa voi korkeimmillaan olla 2000€, ja sen saa nostaa niin monessa osassa kuin itselle on tarve.

Luottoa voi myös hakea, vaikka ei olisikaan lainalle juuri nyt tarvetta, nimittäin mikäli et nosta luottoa yhtään, ei sinulle myöskään koidu mitään kuluja.

Kenelle?

Lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt ja alle 65 vuotias luottokelpoinen henkilö. Luotto ei tarvitse vakuuksia. Tässä palvelussa on hyvä myös se, että lainaa saa lähes koko vuorokauden ympäri – 7.00 – 23.00 – joten mikäli tarve tulee illansuussa voit saada helpotuksen tilanteeseen jo samalla hetkellä.

Paljonko?

Ainalainan sivujen mukaan luottoa voi nostaa kerrallaan 50 – 2000€ riippuen tarpeestasi. Laskut näistä lähetetään kuukausittain lyhennyssuunnitelman mukaisesti.

Äkkinäisiin tilanteisiin

Ainalainan sivut ovat melko selkeät ja helppo käyttöiset. On helppo löytää kaikki koituvat kulut, korot ja muut maksut jotka voivat vaikuttaa lainanottopäätökseen. Ympärillä ei ole mitään turhaa krääsää, vaan kaikki linkit ovat yläreunassa helposti nähtävillä.

Vuorokauden ympäri toimiva asiakaspalvelu on myös todella suuri plussa.

Sivuilta löytyy myös kaikki tarvittavat yhteystiedot sekä ehdot, minkään ei pitäisi jäädä epäselväksi.

Sivustolle tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla; vaihtoehtoina on OP, Nordea, DanskeBank, Säästöpankki, Handelsbanken ja LähiTapiola, eli lähes kaikki Suomessa käytettävät pankkijärjestelmät.

Syötettyäsi henkilökohtaiset tiedot sekä lainahakemukseen vaadittavat tiedot, sinun tulee hyväksyä ehdot. Käytyäsi prosessin loppuun saat tiedon luottopäätöksestä ja voit nostaa rahat tilille – siis mikäli olet saanut puoltavat päätöksen. Rahojen siirtymisessä menee noin puolisen tuntia.

Jos olet jo heidän asiakkaansa, voit kirjautua sisään saamallasi salasanalla ja henkilötunnuksella, tai voit nostaa rahaa tilillesi yksinkertaisesti tekstiviestillä.

Voit määrittää laskun eräpäivän itse, mikä on kätevää jos olet tottunut maksamaan laskut aina suoraa tilipäivänä tai muutoin erikseen määritettynä päivänä.

Lasku on mahdollista saada joko sähköisenä tai paperisena, ja laskun summa on aina puolet luotosta, eli varaudu isoon laskuun jos nostat kerralla koko 2000€.

Korot ja kulut?

Jos tiliä on käytetty, lainanhoito maksaa 5€/kk korkojen päälle.

1000 euron lainalle todellinen vuosikorko on 394,88 %.

Toki, suurena plussana voidaan pitää sitä, että tilin voi avata ilman että luottoa käyttää, ja tämä on ilmaista. Eli jos et käytä tiliä, ei mene mitään vuosimaksuja tai kuukausimaksuja, mutta luotto on aina saatavillasi kun vain sitä tarvitset – mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Linkki: ainalaina.fi


Kommentit

Ainalaina — 1 kommentti

  1. Haen 2000 euron luottoa. Minulle tehtiin identiteettivarkaus Kreikassa ja tilini on putsattu kokonaan. Toiselta tililtä on myös lähtenyt 10 000 euron edestä rahaa väärän ihmisen tilille.

    Tarvitsen luoton, että saan maksettua 3 vk hotellin ja ruoat ja taksimatkan lentokentälle maanantaina. Lentolippu on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>