OKmoney (okmoney.fi)

OKmoneylta saat luottoa aina 2100 euroa, riippumatta tarvittavasta summasta. OKmoney on siis myös niin kutsuttu luottokortti netissä, eli nostat tililtä sen verran itsellesi rahaa kuin tarvitset.

Tähän artikkeliin on kerätty kaikkien oleellisimmat asiat mitä liittyvät siihen, jos harkitset ottavasi lainan OKmoney.fi sivustolta. Tällä tavoin sinun ei tarvitse kahlata läpi jokaista sivustoa ja käyttää siihen tunteja aikaa, kun me olemme tehneet sen jo puolestasi.

Kenelle?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja enintään 75-vuotias.

Henkilön tarvitsee olla suomalainen sekä luottokelpoinen. Tarvitset pankkitunnukset tunnistautuaksesi sivuille, sekä sinulla tulee olla vakituinen tulo takeeksi siitä, että voit maksaa lainan myös takaisin.

Paljonko?

OKmoneyltä et valitse itse erikseen varsinaista lainasummaa, vaan he myöntävät aina lainan summalle 2100€. Voit kuitenkin nostaa rahaa sen verran kerralla mitä tarvitset, ja maksat sen mukaisesti myös lainaa takaisin.

Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen tekemisen jälkeen, ja voit tehdä tämän mihin vuorokauden aikaan tahansa. Rahoja et kuitenkaan saa tilille kuin vain asiakaspalvelun ollessa auki. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat seuraavat;

Arkisin 7:00 – 22:00

Viikonloppuisin: 9:00 – 21:00

Miten?

Sinun tulee aluksi tunnistautua sivustolle verkkopankkitunnuksilla, ja kertoa mm. omat tulosi (tae siitä, että olet varmasti maksukykyinen lainan takaisinmaksua varten).

Luottohakemuksen jälkeen saat heti alustavan päätöksen, mutta sinun tulee vielä toimittaa heille palkkakuitit tai tilinpäätökset, joista voidaan todistaa säännölliset tulosi.

Rahat on mahdollista saada kun kaikki tarvittavat dokumentit on toimitettu, ja asiakaspalvelu on auki.

Kun olet jo olemassa oleva asiakas, voit nostaa omilla henkilökohtaisilla sivuillasi rahaa tilille, tai voit nostaa rahaa myös tekstiviestillä. Saat tätä varten henkilökohtaisen pin-koodin, jota tulee käyttää kirjautumisessa.

Korot ja kulut?

Lainamäärässä 2100 € todellinen vuosikorko on 70,47%.

Lainaa lyhennetään joka kuukausi 130 euroa oli lainasumma mikä tahansa. OKmoneyllä ei ole avaus- tai nostomaksuja, joka on todella suuri etu moneen muuhun lainataloon.

Laskutuslisä on 6,90€/kk.

Koko luoton voi maksaa ilman erillisiä kuluja vaikka kerralla pois jos siltä tuntuu.

Mitä muuta?

Luotolle ei voi valita itselleen mieleistä eräpäivää, vaan valittavana on ainoastaan 15.pv tai kuun viimeinen päivä. Et myöskään voi tehdä omaa maksusuunnitelmaa, eli jos et ole varma voitko maksaa joka kuukausi 130 euron suuruista lyhennystä, älä ota tätä lainaa.

Sivut ovat selkeät ja tarvittavat tiedot on helppo löytää, eikä mitään ole jätetty pimentoon. Voit myös laskea kuluja lainanmäärälle suoraa etusivulta.

OKmoneyltä voit hakea luottoa myös tulevia tarpeita varten; avaamisesta ei mene kuluja etkä joudu maksamaan kuukausikuluja ellei sinulla ole avointa saldoa lainassa.

Ikävämpi puoli on kuitenkin se, että ilmeisesti omalta tunnukseltaan ei voi nostaa rahaa edes puoltavan hakemuksen jälkeen kuin asiakaspalvelun auki ollessa. Eli, vaikka sinulla on jo avattuna luottotili OKmoneylle, ja haluaisit nostaa sieltä asiakaspalvelun ollessa kiinni, pyyntösi käsitellään vasta asiakaspalvelun auettua.

Linkki: ok-money.fi


Kommentit

OKmoney — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>