Fleksiluotto (Fleksiluotto.fi)

Fleksiluotolta sinun on mahdollista hakea itsellesi niin kutsuttua virtuaalista luottokorttia jonka saldo on 2100 €.  Myönnettävä luotto on aina yhtä suuri, mutta voit nostaa sitä sen verran kerrallaan kuin tarvitset.

Fleksiluoton sivut ovat ulkoisesti erittäin hyvännäköiset ja nykyaikaiset, mutta valitettavasti tietoja joutuu aika tarkasti onkimaan löytääkseen lainaehdot ja muut asiat.

Onneksi olemme tehneet näiden tietojen hankkimisen puolestasi, jotta sinä voit tämän artikkelin perusteella päättää, onko Fleksiluotto sinun lainatalosi.

Kenelle?

Luottoa voi hakea 20 vuotta täyttänyt luottokelpoinen, Suomen kansalaisuuden omaava henkilö. Hakijalta täytyy myös löytyä pankkitunnukset (TUPAS-tunnistautuminen), sähköpostiosoite sekä hänellä tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Ehdot eivät ole kaikkein tiukimmasta päästä, ja ikävaatimuskin on keskimääräistä alempi.

Paljonko?

Fleksiluotolta luottoa saa 2100 € saakka, ja voit nostaa sitä tililtä sen verran mitä haluat kerralla. Maksat siitä summasta kuluja minkä olet nostanut.

Raha näkyy tilillä 15 minuutin kuluttua lainan nostamisesta, ellei kyseessä ole POP-pankki tai Ålandsbanket. Toinen rajaus on se, että raha siirretään vain asiakaspalvelun ollessa auki, mutta sekään ei kovin suuri ongelma ole; Asiakaspalvelu on auki arkisin 7-23, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 10-14.

Miten?

Fleksiluoton sivuilla kerrotaan itsestä perustiedot, tämän jälkeen tunnistaudutaan pankkitunnuksilla ja valitaan haettavan luoton määrä. Sivustolta on hankala löytää mitään tietoja suoraa tähän riippuen. Ainoa paikka josta löytyy luoton hakemiseen johtava linkki, on Hinnasto-välilehdeltä.

Jos olet jo heidän asiakkaansa, voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Korot ja kulut?

Lainamäärässä 2100 € todellinen vuosikorko on 235,1%.

Kuukausierän luottokorko on 8,5%, pienin mahdollinen kuukausierä on 64,55€. Tämän kohdalla toki sivustolla lukee, että laskettu lainasummalla 500€, ja tässä ei ole otettu huomioon sitä, että jos asiakas nostaa lisää lainaa luottotililtään. Kaikilla kuitenkin on mahdollista saada tuo 2100€, mutta sitä koko summaa ei ole pakko nostaa.

Nostetun luoton päälle tulee vielä alussa huikea 11% nostokorko joten erityisen edulliseksi tätä luottoa ei ainakaan voi sanoa.

Laskut on mahdollista saada sekä sähköisessä että paperisessa muodossa. Sähköinen lasku on (oletettavasti) ilmainen, mutta paperilasku maksaa 3€.

Koko luoton voi maksaa ilman erillisiä kuluja vaikka kerralla pois jos siltä tuntuu. Voit myös tehdä maksusuunnitelman, mm. maksa tässä kuussa enemmän, niin maksat ensi kuussa vähemmän.

Mitä muuta?

Sivusto oli hiukan kankea käyttöinen, ja tiedon kalastaminen oli hankalaa. Tällä sivulla ei ollut mahdollista tarkastaa suoriltaan mikä on lainan kuukausierä jos lainan summa vaihtelee. Tämän ilmeisesti voisi nähdä vasta kirjauduttuaan.

Muutoinkin sivusto vaikuttaa hiukan salamyhkäiseltä, enkä saa karistettua mielestäni ajatusta, että laskuihin tulee jotain piilokuluja joita en ole itselleni ”tilannut”.

Linkki: fleksiluotto.fi


Kommentit

Fleksiluotto — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>