Parhaat tavat ansaita lisää käteistä lainojen lisäksi

Nykyään on mahdottoman nopeata sekä hakea että saada lisälainaa tarpeeseen suoraan netistä. Ennen piti mennä ajanvarauksen kautta lähimpään oman pankinkonttoriin hattu kourassa, mutta tänään sen kaiken voi tehdä netissä. Mutta aina sekään ei tunnu olevan tarpeeksi, vaan olisi kiva saada vielä hieman enemmänkin sitä rahaa lompakkoon ja omaan käyttöön.

Monet ansaintatavoista eivät ole rakettitiedettä, mutta eivät myöskään 100% varmoja. 

Tapoja ansaita lisää käteistä

Yksi tapa ansaita lisää, tai yrittää ansaita lisää on seurata urheilua, ja laittaa muutama veto silloin tällöin vetämään. Hyvä apu sopivien kohteiden valinnassa ovat erilaiset vedonlyönti vihjeet, se noudatatko niitä, on sitten oma päätöksesi. Sopivalla kerroinhaulla voi löytää jopa viikoittain kohtuullisia pelikohteita, kunhan ei lähde heti alusta alkaen kurkottamaan kuuta taivaalta ja liian isoja kertoimia. Jos pelaat yhtä kohdetta, niin jo 2x voitto on hyvä tulos, ja kahdella kohteellakin tuo 2-3 kerron on hyvä kokonaiskerroin. Mitä enemmän kohteita kerrytät, voit mahdollisesti ansaita suurempia summia, mutta myös todennäköisyys sille, ettei kaikki mene suunnitellusti kasvaa- jokainen ottelu ja jokainen kamppailu ei ole päätetty, ennen kuin loppuvihellys tai summeri lopettaa ottelun, ja vasta sitten oikeasti tiedetään kuka voitti ja kuka hävisi.

Urheiluvedonlyönnissä kannattaa ensin myös vertailla eri operaattoreiden antamia kertoimia sekä kohteita. Jopa tutuista kotimaisista otteluista ja pelikohteista löytyy Euroopasta hajontaa kertoimien suhteen ja valitsemalla oikean pelipaikan, voi tienata heti selkeästi paremmat kertoimet ja sitä kautta paremmat voitot.

Urheiluvedonlyönnissä pitää ymmärtää, että kukaan ei koskaan tiedä etukäteen, miten peleissä pelataan. Jos vaikka Juventus tai Bayern München tai Paris St.Germain tuntuvat olevan ylivoimaisia kotiotteluissaan, tulee niitä tappioita heillekin aina pari kaudessa, siksi ei voi koskaan olla 100% miten pelissä loppujen lopuksi käy ja siksi pitäisi olla pelaamatta aivan itsestään selviltä näyttäviä pelejä, koska niissä myöskään kertoimet eivät nouse kovin korkeiksi. Ja jos niistä haluaa jotain ”oikeata” rahaa voittaa, pitää panostustaso nostaa normaalia korkeammaksi, ja silloin juuri voi siinä ottelussa ollakin onnetar toisen joukkueen puolella ja tulee ns. yllätysvoittaja. Siksi urheiluvedonlyönnissä kannattaa enemmänkin pelata määrällä ja kohtuullisilla kertoimilla ja lukea sekä kuunnella erilaisia pelivihjeitä, joita on saatavilla.

Lomalle lomps

Jos olet muuten harkinnut lomamatkaa nyt lähiaikoina, kannattaa tarkistaa se oma lomabudjetti, ettei sitten tule matkan aikana ongelmia tai yllätyksiä. Nykyään on hyvä ottaa jo etukäteen netin kautta selvää alueen hintatasosta sekä mitä kaikkea onkaan saatavilla, mihin saattaisi lomalla laittaa rahaa ja lähteä seikkailuihin.

Monet meistä matkaavat lomalla lainarahalla, eikä siinä ole mitään pahaa. Se on nykyaikaan, mutta siitäkin huolimatta etukäteissuunnittelu ja oman terveyden ajatteleminen ei ole koskaan pahaksi ja sanotaanhan sitä, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Tässä tapauksessa se tarkoittaa, että suurimmat stressit on koettu jo ennen matkaa ja itse matkalla voi sitten vain rentoutua.

Lomamatkaa kannattaakin suunnitella jo hyvissä ajoin, sillä esimerkiksi varaamalla lennot hyvissä ajoin, voi säästää satoja euroja kustannuksissa. Toisaalla taasen on hyvä varmistaa, että passi ja matkavakuutus ovat kunnossa. Matkalle ei todellakaan kannata lähteä ilman matkavakuutusta, muutaman kymmenen euron kustannus on pieni, jos matkalla sitten oikeasti tapahtuu jotain. Ei kannata ajatella tyyliin, ei aikaisemminkaan mitään ole tapahtunut, ja takana on jo kymmeniä ulkomaanmatkoja. Ei se tarvitse kuin sen yhden onnettomuuden, ja vakuutus on maksanut itsensä takaisin moninkertaisesti koko elinikäsi varrelta.