Näiltä yhtiöiltä saa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Jos sinulla on jompia kumpia ja haluat niitä käyttää, niin voit saada halvemmalla muualta.

Nopsalaina (www.nopsalaina.fi)

Nimestään huolimatta ei ole pikalainayhtiö. Lainojen suuruudet ovat 500-6000 euroa. Lainapäätös pitäisi tulla nopeasti. Laina-ajat ovat puolesta vuodesta aina kuuteen vuoteen. Lomaluotto kannattaisi maksaa pois vuodessa. 2000 euron laina vuodeksi tarkoittaa lyhennyksinä 205 euroa kuukaudessa. Sillä pääsee jo pitkälle ja jää myös käyttövaroja.

Halens Laina (www.halenslaina.fi)

Suurin laina Halensilta on 3000 euroa. Ihan riittävä lomaluotto. Lainapäätöksen saa heti, mutta rahoja ei. Lähettävät paperit allekirjoitettavaksi ja sitten saa rahat kun Halens on saanut allekirjoitetun paperin. 2000 euron 12 kk laina on takaisin maksettaessa 192 euroa. Ikäraja on 22 vuotta. Voit saada myös maksuvapaan kuukauden, joka ei tietenkään ole ihan ilmainen.

SAV-rahoitus (www.sav-rahoitus.fi)

Näistä luotottajista ainoa joka haluaa vakuuden. Nimittäin autosi. Jos sinulla on rahanarvoinen kottero niin sitä vastaan voi ottaa lainaa.  Lainaa saa jopa 6000 euroa. Lainan korko riippuu auto ja hakijan iästä, lainan määrästä ja laina-ajasta. Verkkosivuilla on lainalaskuri, jolla voi selvittää lyhennyksen määrän omalta kohdalta. . ”Autolla Kanarian saarille”

Joustolaina (www.joustolaina.fi)

Joustolaina on varmaankin näistä kaikista luottoyhtiöistä työläin ja hitain asiakkaan kannalta. Jos ehdit odottaa lainapäätöstä, joustolainalta voit saada lainan vähän edullisemmin. Ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaa ja se sopiikin parhaiten esimerkiksi kodinperustamislainaksi. Ja voihan sitä ottaa sen verran enemmän, että pääsee matkalle. Ikää pitää olla 25 v ja tuloja 15 000 vuodessa. Joustolainalle pitää lähettää palkka- tai muu vastaava tulot todistava kuitti.

Freedomlaina (www.freedomrahoitus.fi)

Homma toimii niin, että täytät hakemuksen ja lainaneuvoja ottaa sinuun yhteyttä. Freedom on lainanvälittäjä eikä itse lainaa rahaa vaan etsii rahoittajan. Tavallaan siis luotottajat ovat ulkoistaneet asiakkaiden etsimisen. Sivulla olevaan laskuriin ei kannata orjallisesti luottaa, vaikka se antaa selvästi lyhennyserän kuin kuin mikään yllä mainituista.

Muita vastaavia tai aiheeseen sopivia sivustoja:

 


Kommentit

Luottoyhtiöt — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>