Credit24.fi on palvelu, joka myöntää luottoa joustavilla menoilla. Kätevää on, että takaisinmaksuaikaa ja luottorajaa voi käydä muuttamassa myöhemmin. Luottoa myönnetään niin odottamattomia kuin suunniteltujakin menoja varten.

Kenelle?

Luottoa voidaan myöntää luottokelpoiselle, vähintään 19-vuotiaalle henkilölle. Henkilöllä tulee olla pankkitili Suomeen rekisteröidyssä pankissa. Henkilön tulee olla Suomen kansalainen, asua vakituisesti Suomessa sekä omistaa suomalaisen matkapuhelinliittymän.

Paljonko?

Luottoa voidaan myöntää 100-4000 euroa. Takaisinmaksuajaksi voi määrittää 3-36 kuukautta. Kuukausimaksut riippuvat luonnollisesti takaisinmaksuajasta. Joustavaa on, että voit aina käydä muuttamassa takaisinmaksuaikaa tai luottorajaa, mikäli sille tulee tarvetta.

Miten?

Luottohakemus tehdään netin kautta, osoitteessa credit24.fi. Luotonantaja saattaa pyytää hakijaa toimittamaan asiakirjoja, kuten kopion palkkalaskemasta tai veroilmoituksesta. Luotto myönnetään vasta, kun hakija on toimittanut pyydetyt asiakirjat.

Korot ja kulut?

Credit24 ei peri avaus- tai tilinhoitomaksuja. Vuotuiseksi nimelliskoroksi ilmoitetaan 40,56 % – 95,4 %. Nostopalkkiota ei peritä uusilta asiakkailta ensimmäisestä nostosta eikä myöskään luottorajaa korottaneilta asiakkailta. Toisesta nostosta lähtien nostopalkkio on 6,95% (väh. 5 €). Todelliseksi vuosikoroksi ilmoitetaan 49,85 % – 153,63 %. Eräpäivän valinta kustantaa 5 € ja luottorajan laskeminen 20 €. Sen sijaan luottorajan nostamisesta ei peritä kuluja.

Mitä muuta?

Credit24:n asiakaspalvelu on auki klo 8.00 – 22.00. Puhelinpalvelu on maksuton. Asiakaspalveluun voi lähettää myös sähköpostia ja sivustolla on myös chat-palvelu sivuston alanurkassa.

Sivusto on hyvin selkeä ja ehdot ja kulut löytyvät ilman suurempaa etsintäoperaatiota.

Luotolle on mahdollista saada maksuvapaa kuukausi. Sen hinta on 20 € ja summa lisätään seuraavaan minimikuukausierään.

Credit24 tarjoaa myös eräpäivän muistutuspalvelua, joka vaikuttaa kätevältä.

Credit24 on osa Internation Personal Finance Plc -konsernia, joka on kasvava, kansainvälinen ja hyvin vakavarainen yritys. Yrityksessä työskentelee yli 7000 henkilöä ja se on keskittynyt erityisesti yksityishenkilöiden rahoituksen tukemiseen. Toimintaa on 13 eri maassa. Suomessa yritys on palvellut jo yli 700 000 asiakasta ja lupaa mutkatonta ja turvallista palvelua jokaiselle asiakkaalleen. Näillä sanoilla voidaan todeta, että Credit24 on suosittu palvelu myös suomalaisten keskuudessa.


Kommentit

Credit24 — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>