Luottoraha (Luottoraha.fi)

Luottoraha on sivusto, jolta voit hakea itsellesi niin kutsuttua netissä olevaa luottokorttia. Et siis saa fyysisesti luottokorttia, mutta voit nostaa sieltä lainaksi rahaa tilillesi silloin kuin sitä tarvitset.

Luottoa on mahdollista hakea 2000€ saakka, ja tässä artikkelissa kerromme hiukan tarkemmin miten Luottoraha.fi toimii.

Kenelle?

Lainaa voi hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet henkilöt joilla on suomalainen henkilöturvatunnus. Tämän lisäksi tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä tiedoista ei saa löytyä luottohäiriömerkintää.

Hakemusta ei voi tehdä ilman verkkopankkitunnuksia. Luoton saamiseen vaikuttaa myös tulot.

Paljonko?

Luottoraha.fi tarjoaa 2000€ luottotiliä, joka siis toimii samalla tavoin kuin luottokortti ilman fyysistä korttia. Voit nostaa niin paljon kerralla kuin koet tarpeelliseksi hetkeen, miniminosto on 50€.

Luoton hakeminen on ilmaista eikä se sido mihinkään.

Pahan päivän varalle

Luottoraha ei poikkea paljoakaan muista nykyisistä pikavippi/luottotilin tarjoajista; saat itsellesi tietyn limiitin jonka sisältä saat nostaa rahaa sen verran mitä sillä hetkellä tarvitset, ja maksat sen mukaisesti myöskin takaisin.

Raha on mahdollista saada tilille välittömästi kun olet jo heidän asiakas ja olet saanut puoltavan luottopäätöksen. Luottopäätöksiä saa aikaisin aamusta pitkälle iltaan asti; päätökset myönnetään 7:00-23:00 välisenä aikana MA – LA, toki sunnuntaisin aika ovat hiukan rajallisempi; silloin luottoa on mahdollista saada 13:00 – 17:00 välisenä aikana.

Sivusto on suhteellisen selkeä. Usein kysyttyä osiosta löytyy todella kattavasti tiedot lähes kaikkeen mitä asiakas voi haluta tietää, toisaalta niin on pakkokin löytyä, sillä kyseiseltä luottotalolta ei löytynyt mitään sähköpostiosoitetta johon ottaa yhteyttä, eikä heillä myöskään ole chat-palvelua.

Sivulta löytyy myös helposti saatavilta (suora linkki) luottoehdot koneelle ladattavaksi.

Miten haetaan?

Järjestelmään kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, eli jos et sellaisia omaa, et pysty hakemaan luottoa. Mutta mikäli pankkisi on mahdollistanut mobiilivarmenteen, voit kirjautua sen avustuksella.

Kirjauduttasi sisään, sinun tulee täyttää henkilökohtaiset tietosi ja hyväksyä lainaehdot. Luottoraha tarkastaa tietosi ja maksukykysi, ja sinun tulisi saada luottopäätös hetkessä.

Tämän jälkeen voit nostaa rahaa tililtäsi, ja saat myös tekstiviestillä itsellesi tunnukset joilla voit jatkossa kirjautua sivustolle.

Korot ja kulut?

Sivustolla on olemassa hinnaston alla laskuri, jolla voit laskea joko nostamallesi summalle minimierän tai tasaerän, riippuen siitä miten haluat maksaa lainaasi takaisin.

Muista kuluista, esimerkiksi kuukausittaisista tai vuosittaisista maksuista ei ole missään erillistä mainintaa.

Nostoprovisio on joka tapauksessa kaikille nostoille 15%, eli esimerkiksi 50€ nostolle kuluja tulee 7,5% plus kuukausittaiset korot.

Vuosikorot oli saatavilla selkeästi, mutta kuukausikorkojen määriä en löytänyt erikseen mistään mainittuna. Ne voi toki kuitenkin laskea lainalaskurilla, eli ylläreitä ei pitäisi päästä käymään.

Kuukausittainen minimilyhennys on aika kova, 250€. Tätä alemmat lainasummat tarvitsee maksaa kerralla pois, joten jos rahatilanteesi on pitkällä aikavälillä huono, et ehkä saa tästä lainasta tarvitsemaasi apua.

2000€ lainalle todellinen vuosikorko on 130,4%, joka ei ole pahimmasta päästä, muttei myöskään halvin mahdollinen.

Yleisesti

Luottorahan sivut ovat hiukan hankalakäyttöiset, sillä vähän väliä ruudulle hyppää banneri joka mainostaa heidän omaa lainatuotettaan. Tämän lisäksi, kun sivulla koittaa navigoida, suuri kuvamainos suoraa keskellä sivua tekee sen vaikutelman, ettei linkkien takaa löydy mitään; tekstit aukeavat alas kuvien alapuolelle vähän kuin varkain.

Hetken tietoa etsittyä ruutuun nousee myös kysely, että etkö löytänyt tarvitsemaasi. Tämä ovat hiukan raskaita lisävälineitä, mikäli haluaisit rauhassa tutkia lainanehtoja ja haluaisit tietää kaiken mahdollisen siitä mihin ehkä olet nimeäsi laittamassa.

Linkki: luottoraha.fi


Kommentit

Luottoraha — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>