Lainaa saa nykyään monesta paikasta. Lomaluoton voi neuvotella vaikka omassa tilipankissa. Korko voi olla vähän edullisempi riippuen kuin siitä kuinka hyvä asiakas olet pankille. Lainan sopimiseen pankissa pitää varata aika ja vähän suurempaan lainaan pankki voi vaatia vakuuksia tai takaajan/takaajia.

Lomaluoton voi hankkia samasta paikasta mistä varaa matkan eli matkatoimistosta. Silloin luoton myöntäjä on jokin erillinen kulutusluottoyhtiö vaikka sitä ei lainaa ottaessa huomaisi. Matkatoimiston lomaluotto kattaa usein vain matkan hinnan. Käyttöraha pitää säästää tai ottaa siihen laina erikseen. Kaksi erillistä lainaa tulee kalliimmaksi kuin yksi ja yhden lainan käsittely on helpompaa.

Netissä on jo useita vuosia toiminut monia kulutusluotto yhtiöitä. Yhteistä niille kaikille on, että vakuuksia ei tarvita ja lainapäätös tulee nopeasti usein jopa muutamassa minuutissa.


Kommentit

Mistä lomaluotto? — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>