Lainaamo (lainaamo.fi)

Lainaamo on luotonantaja, josta saat lainaa sen verran, mitä tarvitset. Lainoja voi hakea monia eri summia, ja jotta sinun ei tarvitsisi nähdä vaivaa kaikkien eri asioiden etsimiseen, tiivistimme tähän artikkeliin kaiken tarpeellisen.

Kenelle?

Luottoa voi hakea 26 vuotias luottokelpoinen henkilö. Hakijalta täytyy myös löytyä pankkitunnukset (TUPAS-tunnistautuminen), sekä hänellä täytyy olla säännölliset tulot, jotka takaavat lainan takaisinmaksun.

Paljonko?

Lainaamosta on mahdollista hakea lainaa 500 – 20 000 euroa. Lainan saamisen ehtona on kuitenkin, että vuositulosi riittävät hakemasi lainan takaisinmaksuun. Tämä todistetaan lähettämällä heille liittenä joko palkkakuitin, eläketositteen tai veroilmoituksen tiedot.

Lainaamolla on käytännössä olemassa erilaisia lainatuotteita jotka sopivat erilaisiin lainantarpeisiin. Voit hakea heiltä myös joustoluottoa.

Miten?

Määrität lainanhakusivulla ensin kuinka suurta lainaa haluat hakea. Oikeassa laidassa näet samalla paljonko kyseisen lainan kuukausikulut tulevat olemaan kaikkinensa. Kun olet päättänyt kuinka paljon lainaa haet, tunnistaudut sivustolle, joka sen jälkeen neuvoo sinua mitkä liitteet sinun tulee lähettää ja mitä tietoja sinun tulee itsestäsi antaa.

Lainasummaan voi myös pyytää korotusta jälkikäteen.

Korot ja kulut?

Lainaamon tuotteissa korko on 9-18%. Koron määrään vaikuttaa luottokelpoisuusarvio sekä lainasi määrä. Sitä ei ole suuremmin selitetty kuinka suuri painoarvo on luottokelpoisuusarviolla.

Kulut ovat melko suuret, sillä heidän tilinavausmaksu vaihtelee sen mukaisesti kuinka suurta lainaa olet hakemassa. Pienessä 500 euron lainassa se ei ehkä niin tunnu (25e), mutta hakiessa 10 000 € lainaa avausmaksu on jopa 350 euroa.

Tämän lisäksi maksat kuukaudessa tilinhoitomaksua, joka niin ikään vaihtelee sen mukaisesti mikä on lainasi määrä.

Eli käytännössä mitään kuluja et voi täysin tietää etukäteen, vaan koska kaikki vaikuttaa kaikkeen, todelliset kulut saat tietää vasta kun myöntävä luottopäätös on tullut.

Mitä muuta?

Sivusto itse antaa ymmärtää, että rahat saa tilille todella nopeasti, jopa viidessä minuutissa hakemisen jälkeen, mutta missään ei lue millaiset ajat heidän asiakaspalvelunsa on auki joka hoitaa lainahakemuksia. Suomessa on joka tapauksessa lainsäädäntö, joka kieltää lainanmyöntämisen klo. 23.00 – 7.00 välisenä aikana, joten yöaikaan tuskin täältäkään lainaa saa.

Sivuilta ei löydy varsinaista hinnastoa, vaan ainoat hinnat mitkä löytyy, ovat lainanhaun aikana näkyvä laskuri oikeassa reunassa.

Muuttuva tilinavausmaksu ja muuttuvat tilinhoitomaksut jotenkin jättävät kuitenkin hämärän olon tästä lainatalosta, enkä saa puisteltua kannoiltani ajatusta siitä, että laskussa saattaa olla epämääräisiä veloituksia joita en mielestäni ole hyväksynyt.

Positiivisena on kuitenkin pakko sanoa, että Lainaamosta saa ainakin erittäin suuriakin lainoja, kun suurin osa lainataloista myöntää maksimissaan 10 000 euron lainoja.

Linkki: lainaamo.fi


Kommentit

Lainaamo — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>